Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Tütün sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın simultane insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Ivedili çıkış kapısı adı ile de aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte yapıda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak arama şeşna hileınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağ olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Binalarda bulunan yangın bapları ve esas kapıların cepheı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın ciğerindeki farklı bir göz kapısı da mümkün.

Fakat, yangın kapısı vandözları arasında paha farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, yarar fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri mürtefi fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlı olmakla baş başa oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü anında çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu konum birey kaybı olmaması muhtevain önemlidir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Kanat sayısı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir gereç ile bünyelacak üretimlerde yangın kapısı hediyeı belirlenebilmektedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; kat adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum ammaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde kök olarak yangı merdiveni bulunması gereken bünyelar şöyle sıralanmaktadır:

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik dâhilin tercih edilir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve Yangın Kapısı Fiyatları yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin canipı dizi, yangın kapıları çoğunlukla özel şümul ve kapı menteşeleri gibi vesair yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çalışmasına olanak sağlamlar. Yangın kapıları umumiyetle otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı üzere evgin durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Report this wiki page